19 Ağustos 2010 Perşembe

KABAK YEMEĞİ


MALZEMELER:
4 Adet Kabak
1 Adet Kurusoğan
1 Adet Domates
Yarım cağ bardağı pirinç
3 diş sarımsak
biraz dereotu
YAPILIŞI
Kabakları iyice yıkayıp kabuklarını kazımadan küp küp doğrayalım..Başka bir tencerete soğanımızı doğrayıp az sıvıyağ ile kavurmadan biraz pişirelim içine doğranmış domatesimizi 3 diş sarımsağımızı ve kabaklarımızıda ilave edip 5 dakika karıştıralım üzerine yıkanmış pirinçlerimizi ve birazda su ilave edip pirinçler yumuşayana kadar pişirelim sonra ocağın aştını kapatıp üzerine karabiber ve doğranmış dereotu koyalım... AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder