6 Kasım 2010 Cumartesi
SEBZELİ VE TAVUKLU TEL ŞEHRİYE CORBASI
MALZEMELER
YARIM PARCA HAVUÇ
YARIM PARCA KABAK
Z 2 ADET YEŞİL BİBER
1 DOMATES
1ADET TAVUK GÖĞÜS ETİ VE TAVUĞU HAŞLAMAK İÇİN SU
YAPILIŞI
BİR TENCEREYE TAVUK ETİNİ ÜZERİNE CIKACAK KADAR SU VE BİRA TUZ KOYUP ETLER YUMUŞAYANA KADAR PİİRELİM. DİĞER TARAFTA BİR TENCEREYE 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR SIVIYAPĞ EKLEYİP ÜZERİNE RENDELEDİĞİMİZ HAVUÇ KABAK VE KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRADIĞIMIZ YEŞİL BİBERİİZİ EKLEYİP İYİCE KAVURALIM SONRA RENDELEDİĞİMİZDOMATESLERİDE KOYALIM 5 DAKİKADAHAKARIŞTIRIP ÜZERİNE SU EKLEYELİM SU KAYNAMAYA BAŞLAYINCA ŞEHRİYELERİMİZİDE İLAVE EDELİM 5 DAK KAYNADIKTAN SONRA DİDİKLEDİĞİMİZ TAVUK ETLERİNİDE İLAVE EDİP TENCERENİN KAPAĞINI VE OCAĞIN ALTINI KAPATALIM Bİ 10 DAK BEKLETİP ÜZERİNE MAYDONOZLA SÜSLEYİP SERVİS YAPALIM.. AFİYET OLSUN..(BEN MAYDONOZ SEVMEDİĞİM İÇİN RESİMLERDEDE FAZLA KULLANMIYORUM AMA SİZ KULANABİLİRSİNİZ))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder