13 Temmuz 2010 Salı
FIRINDA KAŞARLI MANTAR
1PAKET MANTAR
1SU BARDAĞI DOLUSU KADAR RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
TUZ
YAPILIŞI
Mantarları musluğun altında kullanılmamış bir bulaşık süngeriyle iyice yıkayalım ve ikiye bölelim çok az bir su ile beraber mantarlar yumuşayana kadar pişirelşm sonra suyu varsa süzelim Ve bir borcam tepsisine yada toprak bi kap içerisine boşaltalım biraz tuz serpelim.. Rendelediğimiz kaşarlarıda mantarların üzerine yaydıktan sonra 180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim. İstenirse fırına sürmeden önce bi kaç parca fındık büyüklüğünde tereyağda koyabilirsiniz ama ben kullanmıyorum.. AFİYET OLSUN....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder